Muestra elevación

Vista 579 veces, descargada 8 veces

cerca de Vinebre, Catalunya (España)

Descripció del recorregut
Adaptat per a l’accés a persones amb mobilitat reduïda, parteix des de Mas de Prades.
Comencem el nostre recorregut a la plaça de davant l’ermita. Trobarem una banderola que ens indicarà la direcció que hem de prendre. Baixem les escales i continuem caminant fins al començament del camí de l’observatori, on trobarem un plafó interpretatiu del paisatge. Continuem pel camí, flanquejat per una barana de fusta, fins a trobar un altre panell indicatiu amb el recull de les principals espècies salvatges visibles. Estem arribant a l’observatori, construït amb fusta. Està situat sobre un promontori de roca damunt del barranc. Té unes dimensions de 3 metres de llarg per 1,5 d’amplada.

Descripció de la ruta
Degut al seu enclavament estratègic, en l’actualitat s’ha construït a Mas de Prades un observatori de fauna, amb un bassot d’aigua.

La tranquil•litat de l’entorn i els hàbitats oberts del forest municipal són zones de campetx de l’àguila cuabarrada, l’àguila daurada i cada vegada els grups de cabra hispànica hi són més abundants. Procedents dels Ports, són una espècie, també, pròpia de la zona i que n’havia desaparegut degut a la pressió humana durant els últims segles.
La presència dels animals salvatges és sempre imprevisible. La majoria es poden veure de lluny, per la qual cosa és molt important portar prismàtics.

L’observació de fauna en estat salvatge depèn de diverses condicions ambientals, sobretot climatològiques, així com de l’època de l’any i de l’hora del dia.
Picnic

Barbacoes públiques

Sitio religioso

Ermita de Santa Paulina

Fauna

Observatori de Fauna

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta