Descarga

Distancia

377,99 km

Desnivel positivo

2.282 m

Dificultad técnica

Moderado

Desnivel negativo

2.257 m

Altitud máxima

358 m

Trailrank

38

Altitud mínima

-10 m

Tipo de ruta

Solo ida
 • Foto de CAMINS DE L'ORDE DE MONTESA (Ruta inicial completa)
 • Foto de CAMINS DE L'ORDE DE MONTESA (Ruta inicial completa)
 • Foto de CAMINS DE L'ORDE DE MONTESA (Ruta inicial completa)
 • Foto de CAMINS DE L'ORDE DE MONTESA (Ruta inicial completa)
 • Foto de CAMINS DE L'ORDE DE MONTESA (Ruta inicial completa)
 • Foto de CAMINS DE L'ORDE DE MONTESA (Ruta inicial completa)

Tiempo

un día 2 horas 32 minutos

Coordenadas

6598

Fecha de subida

15 de mayo de 2020

Fecha de realización

abril 2020
Comparte
-
-
358 m
-10 m
377,99 km

Vista 5580 veces, descargada 94 veces

cerca de Montesa, Valencia (España)

El principal propòsit d'Camins de l'Orde de Montesa, és la posada en valor de l'extraordinari patrimoni, històric, cultural i mediambiental, acostant de forma conscient i respectuosa, als nostres pobles, rius i muntanyes, contribuint a la divulgació de les singularitats de la Comunitat Valenciana a través de la nostra ruta cicloturista, que inicialment la formen les poblacions de Montesa, Sueca, València, Moncada, Borriana, Onda, Vilafamés, Les Coves de Vinromà, Alcalà de Xivert, Sta. Magdalena de Polpís, Càlig, Cervera del Maestre i Sant Mateu.
Sota el fil temàtic de l'Orde de Montesa, la ruta et porta a descobrir, racons on el perfum de la flor del taronjer, es barreja amb l'aroma dels camps d'arròs, on la brisa de la mar, es fon amb els majestuoses muntanyes, portant-te per camins en els quals podràs conèixer, oliveres mil·lenàries que van plantar els romans a el pas per aquestes terres o poblacions atrapades en el temps,
Cada racó, cada tram que recorris, et portaran a llocs tan inhòspits com llogarets morisques, pedreres romanes, on la història es barreja amb la natura, "on gaudiràs de" Ullals "en què la presència del samaruc i de més de seixanta espècies d'orquídies, no us deixaran indiferents.
El recorregut, és apte per a la forma que desitgis fer-ho (famílies, grups, etc.), ja que l'elaboració de tots els trams, han estat dissenyats i recorreguts pels propis autors nadius, aconseguint que dels 355 quilòmetres del seu traçat, 351 són per camins rurals, amb poc o nul trànsit de vehicles a motor.
Camins de l'Orde de Montesa, us s'acosta a històrics pobles, en els quals podreu dormir, acampar i assaborir els productes típics de la nostra terra, a més de gaudir de la nostra extensa i variada gastronomia.
El recorregut, es pot fer amb qualsevol tipus de bicicleta, perquè gaudiu d'el paisatge d'una manera directa, tot i que sempre la podreu combinar amb el tren, de manera que s'adapti a totes les opcions de viatjar.
Recorrela completa, per etapes, d'un punt a un altre o fer circulars, la flexibilitat dels itineraris s'adapta a qualsevol circumstància personal, però tingues present que qualsevol opció que facis, faran les delícies de la teva aventura.
ATENCIÓ RUTA NO SENYALITZADA
Desitgem que la gaudiu, igual que nosaltres cuan la van crear.
Deixeu-nos les vostres opinions!
Tono Chamorro i Silvia Simó, creadors de CAMINS DE L'ORDE DE MONTESA.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El principal propósito de Camins de l´Orde de Montesa, es la puesta en valor del extraordinario patrimonio, histórico, cultural y medioambiental, acercando de forma consciente y respetuosa, a nuestros pueblos, ríos y montes, contribuyendo a la divulgación de las singularidades de la Comunidad Valenciana a través de nuestra ruta cicloturista, que recorre inicialmente las poblaciones de, Montesa, Sueca, Valencia, Moncada, Borriana, Onda, Vilafamés, Les Coves de Vinromà, Alcalá de Xivert, Sta. Magdalena de Polpís, Cálig, Cervera del Maestre y Sant Mateu.
Bajo el hilo temático de la Orden de Montesa, la ruta te llevara a descubrir, rincones donde el perfume de azahar, se mezcla con el aroma de los campos de arroz, donde la brisa del mar, se funde con los majestuosos montes, llevándote por caminos en los que podrás conocer, olivos milenarios que plantaron los romanos al paso por estas tierras o poblaciones atrapadas en el tiempo,
Cada rincón, cada tramo que recorras, te llevaran a lugares tan inhóspitos como aldeas moriscas, canteras romanas, donde la historia se mezcla con la naturaleza,” donde disfrutaras de “Ullals” en la que la presencia del samaruc y de más de sesenta especies de orquídeas, no os dejaran indiferentes.
El recorrido, es apto para la forma que desees hacerlo (familias, grupos, etc.), puesto que la elaboración de todos los tramos, han sido diseñados y recorridos por los propios autores nativos, consiguiendo que de los 355 kilómetros de su trazado, 351 son por caminos rurales, con poco o nulo transito de vehículos a motor.
Camins de l´Orde de Montesa, os acercara a históricos pueblos, en los que podréis dormir, acampar y saborear los productos típicos de nuestra tierra, además de disfrutar de nuestra extensa y variada gastronomía.
El recorrido, se puede hacer con cualquier tipo de bicicleta, para que disfrutéis del paisaje de una forma directa, aunque siempre la podréis combinar con el tren, de forma que se adapte a todas las opciones de viajar.
Recórrela completa, por etapas, de un punto a otro o hacer circulares, la flexibilidad de los itinerarios se adapta a cualquier circunstancia personal, pero ten presente que cualquier opción que hagas, harán las delicias de tu aventura.
ATENCIÓN RUTA NO SEÑALIZADA.
Deseamos de la disfrutéis, igual que nosotros cuando la creamos.
Dejadnos vuestras opiniones!
Tono Chamorro y Silvia Simó, creadores de CAMINS DE L'ORDE DE MONTESA.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The main purpose of Camins de l'Orde de Montesa, is to value the extraordinary historical, cultural and environmental heritage, bringing our villages, rivers and mountains closer together in a conscious and respectful way, contributing to the dissemination of the singularities of the Valencian Community through our cycling route, which initially goes through the villages of Montesa, Sueca, Valencia, Moncada, Borriana, Onda, Vilafamés, Les Coves de Vinromà, Alcalá de Xivert, Sta. Magdalena de Polpís, Cálig, Cervera del Maestre and Sant Mateu.
Under the theme of the Order of Montesa, the route will take you to discover corners where the scent of orange blossom blends with the aroma of the rice fields, where the sea breeze blends with the majestic mountains, taking you along paths where you can see ancient olive trees planted by the Romans as they passed through these lands or towns trapped in time,
Every corner, every stretch you walk, will take you to places as unusual as Moorish villages, Roman quarries, where history blends with nature, where you will enjoy "Ullals" where the presence of the Samaruc(Valencia toothcarp) and more than sixty species of orchids, will not leave you indifferent.
The route, is suitable for the form that you wish to do it (families, groups, etc.), since the elaboration of all the sections, have been designed and crossed by the own native authors, obtaining that of the 355 kilometers of its layout, 351 are by rural ways, with little or null transit of motor vehicles.
Camins de l'Orde de Montesa, will bring you closer to historical villages, where you can sleep, camp and taste the typical products of our land, as well as enjoy our extensive and varied gastronomy.
The route can be done with any type of bicycle, so that you can enjoy the landscape in a direct way, although you can always combine it with the train, so that it adapts to all travel options.
Go through it completely, in stages, from one point to another or make circulars. The flexibility of the routes can be adapted to any personal circumstance, but keep in mind that whatever option you make, they will make your adventure a delight.
ATTENTION ROUTE NOT MARKED.
We want you to enjoy it, just as we did when we created it.
Leave us your opinions!
Tono Chamorro and Silvia Simó, creators of Camins de l'Orde de Montesa.
Waypoint

Tercera salida

Waypoint

Primera salida

Waypoint

Giro a la derecha

Waypoint

Permanecer en el carril derecho

Waypoint

Cerrada a la izquierda

Waypoint

Permanecer en el carril izquierdo

Camí del Riu
Waypoint

Recto

Camí de Mangai
Waypoint

Tercera salida

CV-5962
Waypoint

Primera salida

Avinguda de Les Corts Valencianes, CV-5962
Waypoint

Girar a la derecha

Carrer de El Salvador
Waypoint

Segunda salida

Carrer Beato Nicolau
Waypoint

Giro a la derecha

Plaça Gramàtic Gil
Waypoint

Recto

Carrer Verge del Remei
Waypoint

Girar a la izquierda

Carrer Nou
Waypoint

Girar a la izquierda

8 comentarios

 • Foto de Nuestrosviajesenbici

  Nuestrosviajesenbici 27 jun. 2020

  Gracias por compartir esta magnífico ruta y el gran trabajazo que os habéis dado. Nos la apuntamos para realizarla este año. Buenas rutas

 • Foto de Camins de l'Orde de Montesa

  Camins de l'Orde de Montesa 29 jun. 2020

  Gracias por vuestro interés. Deseamos que la disfrutéis en plenitud.
  Cualquier sugerencia o ayuda, podéis contactar con nosotros.
  caminsordemontesa@gmail.com
  Un abrazo!!

 • Foto de jose francisco85

  jose francisco85 4 oct. 2020

  Hola, las entradas que tenéis a pueblos como el de Onda por ejemplo, es porque parasteis a comer o dormir?

 • Foto de Camins de l'Orde de Montesa

  Camins de l'Orde de Montesa 4 oct. 2020

  Hola Jose.
  Onda es una de las poblaciones que forman parte de nuestra ruta, ya que históricamente también fue del señorío de la Orden de Montesa.
  Por lo tanto es parada obligatoria, en la realización de Camins de l'Orde de Montesa.

 • Foto de Miquel de la Mel

  Miquel de la Mel 4 ene. 2021

  En temps de confinaments, tota nova ruta és benvinguda. Moltes gràcies pel vostre inestimable i esforçat treball.

  En un altre orde de coses, feu-li una ulladeta a: https://www.softcatala.org/corrector/

 • Foto de Camins de l'Orde de Montesa

  Camins de l'Orde de Montesa 4 ene. 2021

  Gràcies Miquel!!

 • Foto de Cleta

  Cleta 15 ago. 2021

  Hola, us vaig escoltar l'altre dia a radio viajera i estic pensant fer la ruta a principis de setembre.És massa calurosa per fer en aquesta època?
  Respecte al track, passa pels llocs d'interès que comentes a l'entrevista (cantera, monuments, esglésies, etc) o cal fer cerca previa?
  Moltes gràcies i enhorabona per la iniciativa i sobre tot per compartir.

 • Foto de Camins de l'Orde de Montesa

  Camins de l'Orde de Montesa 15 ago. 2021

  Hola cleta.
  Abans de res, agraïr el teu interès per la ruta.
  Principis de setembre pot ser bon moment, perquè ja amaina la calor i sol ser prou estable.
  Les zones que comentem relacionades en monuments i llocs d'interès estan a la mateixa ruta, per lo que si et fera falta alguna aclaració al respecte, estarem encantats d'informar-te.
  Pots contactar en nosaltres al correu caminsordemontesa@gmail.com, també per Facebook i per así.
  Una abraçada.

Si quieres, puedes o esta ruta