Coordenadas 5060

Fecha de subida 27 de abril de 2013

Fecha de realización abril 2013

-
-
1.670 m
301 m
0
29
58
115,48 km

Vista 656 veces, descargada 3 veces

cerca de Alcañiz, Aragón (España)

De Manresa a   Tarifa en 15 dies.
  
Etapa 1
Manresa L’Espluga Calba
115 quilòmetres

Etapa 2
L’espluga Calva Vinebre
101 quilòmetres

Etapa 3
Vinebre Alcanyis
101 quilòmetres

Etapa 4
Alcanyis Fontanete
115 quilòmetres

Etapa 5
Fontanete Albarracin
116 quilòmetres

Etapa 6
Albarracin Conca
113 quilòmetres

Dia descans a Cuenca

Etapa 7
Conca Barrax
125 quilòmetres

Etapa 8
Barrax Riopar
138 quilòmetres

Etapa 9
Riopar Cazorla
125 quilòmetres

Etapa 10
Cazorla Jaen
119 quilòmetres

Dia de descans Granada

Etapa 11
Jaen Antequera
138 quilòmetres

Etapa 12
Antequera Ronda
79 quilòmetres

Etapa 13
Ronda Tarifa
134 quilòmetres.

És bastant difícil donar una definició exacta del cicloturisme. És un esport tan plural, tan complex, tan personal, tan original… que no és possible etiquetar-lo mai.
Es viu o no es viu, un té la sensació o no la té. El terme “cicloturisme” engloba totes les formes de ciclisme recreacional, no competitiu, tots els àmbits d’utilització de la bicicleta en constant recerca.
És l’esport que es fa sense presses (no s’ha d’arribar el primer enlloc), sense premis (la satisfacció es troba a cada pedalejada). És l’esport en què no s’intenta imitar el ciclisme d’alta competició, i s’hi cerca, moltes vegades, l’autosuficiència. És un dels majors plaers que proporciona la bicicleta. No és important quants de quilòmetres es fan, ni amb quin temps, sinó com i per on es va. L’autèntic cicloturisme comença bastant abans de la primera pedalejada, preparant els itineraris, estudiant els mapes, parlant, acumulant informació, estudiant els llocs, les formes de menjar i dormir, preparant el material i la bicicleta, posant-se físicament a punt…
El cicloturisme, més que un esport, és un cert estil, una certa concepció i una certa filosofia de la vida. És una combinació indivisible entre home i màquina. És sinònim de llibertat i d’independència. Ens ajuda a redescobrir sensacions perdudes del nostre món intern, a retrobar els plaers més intensos, i a connectar i a interpretar el nostre entorn i la realitat de la vida. És una font inesgotable de satisfaccions variades per a totes les edats. Tampoc no està renyit amb el concepte de família, ja que aquest meravellós enginy mecànic es revela també com una ferramenta d’unió familiar. Avui en dia és habitual la imatge de les parelles amb els seus fills, que comparteixen les emocions d’una passejada amb bicicleta.
Waypoint

OR-2433563:Mnr Cdz 115.495

2 comentarios

Si quieres, puedes o esta ruta