-
-
1.814 m
66 m
0
74
148
296,94 km

Vista 38 veces, descargada 0 veces

cerca de Girona, Catalunya (España)

Ruta feta en dos dies.
Començo la ruta a l'estació d'ADIF, si sortim de l'estació pel costat oest de seguida es veu l'antiga estació del carrilet a Olot (i a St. Feliu de Guíxols) però per sortir de Girona es millor anar a trobar la variant que passa mes a prop de les ribes del Ter des de la Devesa. Fins a Olot seguirem la via verda del carrilet (es fàcil trobar molta informació d'aquesta ruta). Personalment jo a Anglès em desvio una mica per anar a una botiga de bicicletes (a comprar un recanvi) i a Les Planes d'Hostoles em despisto i faig un fals bucle.
D'Olot a St. Joan de les Abadesses tot per carretera, d'allà fins Ripoll per la via verda del ferro i del carbó, tram curt però molt agradable de fer.
Per passar a la Cerdanya hi ha varies opcions, penso que es millor evitar l'N-260 i m'embolico a pujar i baixar per la banda oposada, aquest tram se'm fa dur i de Campelles a Planoles es d'un incomodíssim formigonat. També es pot anar pel coll de la Creueta, sembla una mica més dur que la simple collada de Toses però es molt mes agradable de fer...https://www.wikiloc.com/cycling-trails/girona-la-molina-53431498
Per tornar trio la carretera antiga de La Molina, també mal pavimentada però que com es fa de pujada no molesta gaire (mes info a https://www.wikiloc.com/bicycle-touring-trails/volta-a-la-ribera-dalp-18773458 )
Altres maneres d'arribar a La Molina a...
https://www.wikiloc.com/cycling-trails/passeig-per-la-molina-58987452
Es pot arribar fins a Alp seguint
https://www.wikiloc.com/cycling-trails/alp-ribes-de-freser-14810994

De Ribes a Girona segueixo...
https://www.wikiloc.com/gravel-bike-trails/ribes-de-freser-girona-58134060

Cycling 10/6/20 8:00 am

Si quieres, puedes o esta ruta