-
-
237 m
192 m
0
1,7
3,4
6,86 km

Vista 79 veces, descargada 2 veces

cerca de Sabadell, Catalunya (España)

L'itinerari transcorre per les dues parts diferenciades del Parc Catalunya i ens permet acostar-nos a un dels indrets més desconeguts de la ciutat, el torrent de Vallcorba. El Mirador de la Ciutat ens permetrà tenir una magnífica vista panoràmica de la ciutat de Sabadell, mentre que a la zona de ponent del Parc ens brindarà impressionants vistes sobre les muntanyes de Sant Llorenç del Munt i de Montserrat. La popular font de Can Rull i el torrent de Vallcorba ens mostrarà la part més salvatge de la natura urbana.
Waypoint

SORTIDA

Accedeixes al Parc Catalunya per una plaça cimentada al costat de l’edifici que acull l’oficina del Parc, els serveis públics i la central de la xarxa de recollida pneumàtica del centre de Sabadell.
Waypoint

PUNT 1

CAMÍ DE L’OBSERVATORI ASTRONÒMIC.- Veus l’edifici característic de l’observatori al final del camí de terra. Baixes pel camí de l’esquerra i, en passar un gran ametller, gires a la dreta pel camí que va sota l’edifici de l’observatori. Aviat veuràs l’escenari de l’amfiteatre del Parc, passa per darrera i surts del Parc per un accés a l’esquerra que hi ha passat un túnel.
Waypoint

PUNT 2

AVINGUDA D’ANDREU NIN.- Estàs fora del Parc i has de girar a l’esquerra fins al proper semàfor. Aprofita la zona d’herba que hi ha entre els dos vials de l’avinguda.
Waypoint

PUNT 3

Waypoint

PUNT 4

Waypoint

PUNT 5

Waypoint

PUNT 6

Waypoint

PUNT 7

Waypoint

PUNT 8

Waypoint

PUNT 9

Waypoint

PUNT 10

Waypoint

PUNT 11

Waypoint

PUNT 12

Waypoint

PUNT 13

Waypoint

PUNT 15

Waypoint

PUNT 16

Waypoint

PUNT 14

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta