-
-
828 m
174 m
0
4,6
9,2
18,32 km

Vista 8800 veces, descargada 241 veces

cerca de la Cellera de Ter, Catalunya (España)

-Descarregueu-vos la fitxa descriptiva de la ruta clicant a l'enllaç inferior.
-Descargate una fitxa descriptiva de la ruta clicando en el enlace inferior.
-Download the route description by clicking on the link below.
-Téléchargez la description de la route en cliquant sur le lien ci-dessous.

(CAT) Sortida: carretera vella de Santa Coloma de Farners a Olot.
Ruta amb un fort desnivell que ascendeix fins al conegut Puig d’Afrou circulant per pistes en un entorn plenament forestal. Diversos punts de l’itinerari permeten gaudir de vistes panoràmiques, com per exemple des del Turó de la Palomera o des del mateix Puig d’Afrou, on trobareu una creu de grans dimensions i és un conegut punt per a la pràctica del parapent. A la tornada, part de la ruta passa per corriols boscosos que porten a nous punts panoràmics com La Pedrera o el Timbiri. El tram final permet descobrir la cova prehistòrica del Pasteral.

(ESP) Salida: carretera antigua de Santa Coloma de Farners a Olot.
Ruta de elevado desnivel que asciende hasta el conocido Puig d’Afrou circulando por caminos en un entorno plenamente forestal. Varios puntos del itinerario permiten gozar de vistas panorámicas, como por ejemplo desde el Turó de la Palomera o desde el mismo Puig d’Afrou, dónde encontraréis una cruz de grandes dimensiones y es un conocido punto para la práctica del parapente. A la vuelta, parte de la ruta pasa por senderos boscosos que conducen a nuevos puntos panorámicos como La Pedrera o el Timbiri. El tramo final permite descubrir la cueva prehistórica del Pasteral.

(ENG) Departure: old Santa Coloma de Farners – Olot road.
Route with a high slope that rises to the well known Puig d'Afrou driving along forestal roads. Several points of the route permit to enjoy panoramic seesights, such us Turó de la Palomera or Puig d'Afrou, where you will find a large cross and is a wellknown point of paragliding. The way returning, part of the route is through forest trails that lead to new points of panoramic seesights, such as La Pedrera or the Timbiri. The final section allows you to discover the prehistoric cave of el Pasteral.

(FR) Départ: ancienne route de Santa Coloma de Farners a Olot.
Route avec une forte pente qui se dresse au Puig d'Afrou à travers du paysage forestier. Plusieurs points de l'itinéraire offrent une belle vue panoramique, comme le Turó de la Palomera ou le Puig d'Afrou que vous pourrez reconnaître par sa grande croix. À son tour, une partie de l'itinéraire passe par les sentiers forestiers qui mènent aux nouveaux points de vue comme La Pedrera ou le Timbiri. La dernière partie vous permet de découvrir la grotte préhistorique du Pasteral.

Descarregueu-vos la fitxa descriptiva de la ruta clicant a l'enllaç inferior.
Descargate una fitxa descriptiva de la ruta clicando en el enlace inferior.
Download the route description by clicking on the link below.
Téléchargez la description de la route en cliquant sur le lien ci-dessous.

Ver más external

1 comentario

  • PGP 08-mar-2013

    He realizado esta ruta  ver detalle

    Pujada intensa però per pistes bones. Baixada per pistes + corriols (no excessivament tècnics). Perfectament senyalitzada (senyals centre BTT)

Si quieres, puedes o esta ruta