-
-
2.841 m
2.239 m
0
0,8
1,7
3,4 km

Vista 3681 veces, descargada 74 veces

cerca de Guzet Neige, Midi-Pyrénées (France)

· Desnivell: + 650 m., -50 m.
· Horari: 2.50 h.
· Dificultat: *** Corredor de neu fins i tot a l'estiu, pel que cal preveure piolet i grampons.
· Època: Tot l'any, si bé a partir de l'agost la neu ja escasseja, i el recorregut és més complicat.
Aquest itinerari és un clàssic recorregut amb esquís de muntanya i de fet ens pot perllongar la temporada d'esquí, ja que normalment roman ben cobert de neu per baixar esquiant fins a mitjans de juliol. És per això que és interessant portar piolet i grampons fins ple estiu, quan també fruirem d'aquest recorregut, sobretot interessant de fer de baixada.. Així ho descriu Michel Sébastien a la revista Magazine Pyrénnées: "Als Pirineus hi han corredors famosos i difícils: El Gaube en el Vignemale, el Swan en los Astazous, el Faustin en el Valier i d'altres. Però també trobem grans corredors amb poca pendent i fàcils però amb l'avantatge de que podem fer-los molt tard a l'estació (fins l'agost). De lluny es pot veure aquesta atractiva traça blanca".


· Desnivel: + 650 m., -50 m.
· Horario: 2.50 h.
· Dificultad: *** Corredor de nieve incluso en verano, por lo que tendremos que traer piolet y grampones.
· Época: Todo el año, si bien en el mes de agosto la nieve escasea y pierde interés
Este itinerario es un recorrido clásico para los esquís de montaña en invierno, y de hecho podemos alargar la temporada de esquí bajando por esta canal, ya que suele estar cubierta de nieve para bajar esquiando hasta mediados de julio. Por ello incluso en pleno verano tendremos que traer los piolets y los grampones, ya que disfrutaremos de este recorrido nevoso sobre todo a la bajada.
Así lo describe Michel Sébastien en la revista Magazine Pyrénnées: “En los Pirineos hay corredores famosos y difíciles: el Gaube en el Vignemale, el Swan en los Astazous, el Faustin en el Valier y otros. Pero también podemos encontrar grandes corredores con poca pendiente y fáciles, pero con la ventaja de poder hacerlos muy tarde en la estación (hasta agosto). De lejos podemos ver este atractivo trazo blanco”.

Ver más external

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta