-
-
2.342 m
2.241 m
0
0,5
1,0
2,1 km

Vista 4810 veces, descargada 27 veces

cerca de Guzet Neige, Midi-Pyrénées (France)

· Desnivell: +275 m., -275 m.
· Horari: 2.20 h.
· Dificultat: *** El camí està senyalitzat amb pintura, però hi ha un pas de roca un xic aeri encara que curt i no gaire difícil IIº.
· Època: Des de mitjans de juny fins les primeres nevades a finals de novembre

No coneixerem de veritat el llac de Certascan, fins que no li fem la volta. Admirar la seva grandària, veure'l per tots costats, resseguir la línia de costa i les petites cales, conèixer els dos llacs del fons, veure les acumulacions de neu fins l'agost i les variades formes del treball erosiu del gel sobre les pissarres, allisant la roca fins fer veritables tobogans naturals fins l'aigua. Es tracta d'una excursió magnífica que ens passejarà a través dels mil·lenis i de les eres glacials.

· Desnivel: +275 m., -275 m.
· Horario: 2.20 h.
· Dificultad: *** El camino está marcado, pero hay un paso de roca aéreo, aunque corto y no muy difícil IIº.
· Época: Desde mediados de junio hasta las primeras nevadas de finales de noviembre.

No conoceremos a fondo el lago de Certascan, hasta que le demos la vuelta. Admirar sus dimensiones, verlo por todos sus lados, reseguir la línea de costa y sus pequeñas playas, conocer los dos laguitos del final, ver las acumulaciones de nieve hasta en el mes de agosto y las variadas formas del trabajo de erosión del hielo sobre las pizarras, que alisa la roca hasta formar verdaderos toboganes naturales hasta el agua. Se trata de una excursión magnífica que nos paseará a través de los milenios y de las eras glaciales.

Ver más external

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta