Tiempo  4 horas 43 minutos

Coordenadas 2734

Fecha de subida 25 de agosto de 2018

Fecha de realización agosto 2018

 • Valoración

   
 • Información

   
 • Fácil de seguir

   
 • Entorno

   
-
-
1.171 m
723 m
0
3,8
7,7
15,34 km

Vista 626 veces, descargada 32 veces

cerca de Montseny, Catalunya (España)

Començant a caminar desde el costat de la carretera de les Illes, a on trobem la Font de les Naiades, uns 100mts. abans de arribar a aquesta, agafem el corriol que trobem a la dreta , en direcció als Cingles de Bovilà, passant per el Sot de les Lloderes, Torrecuques, Sot de la Font de la Gallina, Sot dels Aigols, les Vernedes, Veïnat de França, restes de la casa de Cal Satanas, Cal Toni, Cal Maginer, Sot de Cal Maginer, passat aquet ens desviem amunt en direcció Pedra Aguda, Pla del Pi, Font de Gallina o Pobreta, continuem per la pista en direcció a la Roca de les Illes, el Bassau, Roca del Bes, Sot dels Llorers, Serrat Llarg, trobant el GR-5.2 el prenem, trobant la Creu d’en Picarín continuem fins a la Fabriqueta, el Puig i la font del Puig, seguim de nou la pista que aquí esta en molt bon estat i en pocs minuts arribem a l’Ermita de Sant Marçal, continuem en direcció a la Font Bona, tal com diu el seu nom es de las millors aigües del Montseny, seguin la pista de baixada, trobem el camp Safiguera, fins trobar el Sot del Redorta, desde on prenem un camí a la dreta, fins arribar al Fitó amb unes vistes precioses, desfem un tros de camí i ens dirigim al Sot de les Illes, les Illes i als cotxes.
(aclariment per quan las portes del càmping estiguessin tancades, quan el vaig fer estaven obertes i es podia passar perfectament. I a una alternativa que es baixa’n del Fito per el mateix camí troben una intersecció que va en direcció al càmping, però en la altre direcció va cap a Sant Bernat, el seguim uns metres i ens desviem per un corriol que baixa directament fins a la carretera molt a prop del cotxes. Aquesta alternativa en mes curta però baixa mes i es te que travessar el riu per sobre de unes pedres.) adjunto enllas https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/fito-naitades-34867357
Waypoint

Roca del Bes

Roca_del_Bes
Fuente

Font de Gallina

Font_de_Gallina
Árbol

Castanyer de les Illes

Castanyer_de_les_Illes
Waypoint

Creu d'en Picarín

Creu_d'en_Picarín
Fuente

Font de les arrencades

Font_de_les_arrencades
Fuente

Font de les Naiades

Font_de_les_Naiades
Cima

El Fitó

El_Fitó
Fuente

Font Bona

Font_Bona
Sitio religioso

Ermita de Sant Marçal

Ermita_de_Sant_Marçal
Ruinas

La Fabriqueta%2C el Puig

La_Fabriqueta%2C_el_Puig

6 comentarios

 • Foto de Kimet2101

  Kimet2101 03-abr-2019

  En alguns punts costa una mica seguir el track. A la tornada les portes del càmping estaven tancades i no hi ha

 • Foto de Kimet2101

  Kimet2101 03-abr-2019

  He realizado esta ruta  verificado  ver detalle

  En alguns punts costa una mica seguir el track. A la tornada les portes del càmping estaven tancades i no hi ha camí alternatiu per arribar al cotxe. Hem hagut de saltar les portes.

 • Foto de Antoni Filbà (ponsroda)

  Antoni Filbà (ponsroda) 04-abr-2019

  Bon dia Kimet2101, sap molt greu que las portes del càmping estiguessin tancades, quan el vaig fer estaven obertes i es podia passar perfectament. I a una alternativa que es baixa’n del Fito per el mateix camí troben una intersecció que va en direcció al càmping, però en la altre direcció va cap a Sant Bernat, el seguim uns metres i ens desviem per un corriol que baixa directament fins a la carretera molt a prop del cotxes. Aquesta alternativa en mes curta però baixa mes i es te que travessar el riu per sobre de unes pedres.) adjunto enllas https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/fito-naitades-34867357 . I a he posat un aclariment a la ruta, Gracies per el comentari

 • Foto de Kimet2101

  Kimet2101 04-abr-2019

  Esperem que als propers que facin aquesta ruta puguin aprofitar aquesta alternativa si el càmping està tancat.

 • Foto de Guillermina Asins

  Guillermina Asins 25-abr-2019

  Hemos encontrado el camping cerrado y bien cerrado, no es posible saltar la valla y además indican "perros sueltos". Queda claro que no quieren intrusos. La alternativa de bajar hacia la Presa de Les Illes es buena pues se puede cruzar el riachuelo caminando por el dique de la la misma presa, es una pasarela con tiene un cable de acero como barandilla. Bajada empinada pero sin problemas. Muchas gracias por las indicaciones.

 • Foto de barretons

  barretons 25-feb-2021

  Fa unes setmanes vam fer (més o menys) la part nord de la ruta. No vam anar, però al Turó del Fitó. Comentat a https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/sant-marcal-3545313#comment_1876646

  Ara hem fet la part sud. Comentat a https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/ruta-circular-per-la-gronxadora-11062166#comment_1887812

  Gràcies per la ruta! Ens ha ajudat a completar la descoberta de la zona.


  Per cert, si estigués operatiu el càmping, només obre els caps de setmana i els mesos de juliol/agost (segons cartell a la porta). https://lesillesmontseny.es/

Si quieres, puedes o esta ruta