Tiempo  5 horas 5 minutos

Coordenadas 2826

Fecha de subida 30 de agosto de 2018

Fecha de realización agosto 2018

-
-
1.674 m
775 m
0
3,9
7,9
15,76 km

Vista 664 veces, descargada 24 veces

cerca de Montseny, Catalunya (España)

Començant a caminar des de el costat de la carretera de les Illes, trobarem la Font de les Naiades, a on agafem la pista de la dreta, en direcció a Sant Marçal, trobant les restes de la fabriqueta d’en Tolín, seguim la pista fins arribar a la Font Bona, tal com diu el seu nom es de las millors aigües del Montseny, aquí trobem un corriol marcat fins a l’aparcament de Sant Marçal, en aquet punt trobem els indicadors del GR 5.2 i Matagalls els seguim, trobant el Coll de Sant Marçal, Collet del Ginestar, Pla del Parany, pla dels Èvols, Coll Sesportadores, Serrat Llis, Coll Pregon, Collet de l’Home Mort i Matagalls, de tornada desfem el camí fins arribar als cotxes.
Fuente

Font Bona

Font_Bona
Fuente

Font de les Naiades

Font_de_les_Naiades
Cima

Matagalls

Matagalls
Ruinas

fabriqueta d'en Tolín

fabriqueta_d'en_Tolín
Collado de montaña

Coll Pregon

Coll_Pregon

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta