Descarga

Distancia

12,52 km

Desnivel positivo

433 m

Dificultad técnica

Moderado

Desnivel negativo

433 m

Altitud máxima

631 m

Trailrank

57

Altitud mínima

246 m

Tipo de ruta

Circular

Tiempo

2 horas 56 minutos

Coordenadas

3366

Fecha de subida

8 de noviembre de 2020

Fecha de realización

noviembre 2020
Sé el primero en aplaudir
Comparte
-
-
631 m
246 m
12,52 km

Vista 169 veces, descargada 13 veces

cerca de Vilalba Sasserra, Catalunya (España)

Des de les afores de Vilalba Sasserra o també anomenat Trentapasses, en direcció a l’Església Vella o el cementiri de Vilalba, juts abans de arribar-hi deixem el cotxe. Comencem a caminar en direcció a Can Rafel, desprès de passar la casa a ma dreta trobem un corriol que ens porta al sot d’en Cubell , travessem el Mogent seguim el corriol fins trobar la pista principal, la seguim uns pocs metres i la deixem, per a fer drecera i tornar a la pista, trobant Can Formiga, Can Cos, Pont de Freginals, fins deixar la pista a la altura de la Pineda del Gos, prenem el corriol a ma esquerra, primer passant per el costat del torrent de Ca l’Arenes i desprès per el torrent del Corredor, aquest últim tram puja decididament per arribar a la par posterior del Dolmen de Ca l’Arenes ( Es un sepulcre megalític del tipus petita galeria catalana, que data del període de Neolític Final -3000/2500 abans de la nostra era, Tot i que el seu ús perdura fins el període del Bronze inicial), desprès de visita’l prenem la pista per passar per el Sot dels Polls, trobant el torrent del Sot del Fangar, passant per el costat de la casa de Ca l’Arenas, arribant a la carretera asfaltada, continuem seguin les indicacions del GR-92 de pujada, passem per el costat de l’Àrea d’acampada del Solei, deixant la pista i las indicacions per a fer una mica de drecera, tot seguit arribem a l’Àrea d’esplai del Corredor, seguim i trobem un indicador del mirador del Corredor, el visitem i desfem el camí per a tornar al GR, que en pocs minuts ens porta al Santuari del Corredor, ara toca començar a baixar, passem per el costat del Roquers del Pare Jaume, tot seguint la pista fins trobar la línea de alta tensió, en aquest punt deixem la pista principal per prendre un corriol, just per sota de la línea elèctrica, tornem a la pista i passats uns metres tornem a adreçar per un corriol aquest en el tram central i ha un tros de forces esverces, tornem per la pista , tot adreçant de tan en tan, arribem a la riera de Ca l’Illa o del Trull, la passem i desprès de uns metres deixem la pista principal per agafar un altre a ma dreta, trobem las restes de la casa de Can Reverter, passant per la Serra d’en Benet, continuem per a la pista, amb trencalls en tots sentits, seguim i tot seguit trobem la Creu d’en Catafau ( Creu en honor d’en Catafau, un llenyataire, que va morir envestit pel carro, tirat pel cavalls i ple de llenya, que conduïa. Es testimoni d’una època d’intensa activitat forestal a la zona), aquí prenem un corriol a l’esquerra just al costat de la creu, fins una pista i tot seguit a la pista principal que ens porta de dret a la part posterior de l’església Vella, tot seguit arribant al punt de partida.
Sitio religioso

Santuari del Corredor

Santuari_del_Corredor
Panorámica

Mirador

Mirador
Foto

banyera dels ocells

banyera_dels_ocells
Yacimiento arqueológico

Dolmen de Ca l'Arenes

Dolmen_de_Ca_l'Arenes
Waypoint

Las Roques del Pare Jaume

Las_Roques_del_Pare_Jaume
Sitio religioso

Creu d'en Catafau

Creu_d'en__Catafau
Sitio religioso

Esglesia vella de Santa Maria

Esglesia_vella_de_Santa_Maria

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta