Descarga

Distancia

10,42 km

Desnivel positivo

472 m

Dificultad técnica

Fácil

Desnivel negativo

472 m

Altitud máxima

1.182 m

Trailrank

34

Altitud mínima

780 m

Tipo de ruta

Circular
  • Foto de 2020-11-11 matinal font de Profit per can Verdaguer Gros i Rocanegra
  • Foto de 2020-11-11 matinal font de Profit per can Verdaguer Gros i Rocanegra
  • Foto de 2020-11-11 matinal font de Profit per can Verdaguer Gros i Rocanegra
  • Foto de 2020-11-11 matinal font de Profit per can Verdaguer Gros i Rocanegra
  • Foto de 2020-11-11 matinal font de Profit per can Verdaguer Gros i Rocanegra
  • Foto de 2020-11-11 matinal font de Profit per can Verdaguer Gros i Rocanegra

Tiempo

2 horas 47 minutos

Coordenadas

2919

Fecha de subida

11 de noviembre de 2020

Fecha de realización

noviembre 2020
Sé el primero en aplaudir
Comparte
-
-
1.182 m
780 m
10,42 km

Vista 129 veces, descargada 6 veces

cerca de Fogars de Montclús, Catalunya (España)

Aparquem el cotxe al desviament de can Gensana i can Rubí, Km.14 de la carretera de Santa Fe.
Començem a caminar per la pista, a uns 400mts. a ma dreta trobem l’encreuament direcció can Verdaguer Gros, abans de arribar-hi prenem un camí a ma dreta, que porta a unes pastures i a uns altres camins, ara a la dreta ara l’esquerra, en alguns trams del camí, la vegetació casi se la menjat o sigui que trobarem bardisses i molta vegetació, passarem per el Plany de Maria, plana d’en Llobet, ara tornem a una pista ampla, tot seguit trobem el llac d’en Viada, desfem un petit tram i ens dirigim al serrat de la Creu, deixem la pista principal i prenem un camí a l’esquerra, que ens porta a les Roquetes, tot seguit a la font de Profit, on podem esmorzar. Continuarem pujant fins trobar la carretera de Fontmartina a Sant Fe de Montseny, la prenem un tram trobant el mirador de les Goitadores, amb unes vistes espectaculars de tota la plana, continuem un petit tram per el voral de la carretera i tot seguit prenem el camí de les Planes a ma esquerra, fins trobar un encreuament a la dreta, el prenem tot baixant, ara dreta ara esquerra, sot del Vernedal, Rocanegra, torrent de Rocanegra i a la alçada de can Rubí prenem una pista ample, que ens conduirà fins el punt de sortida, passant per el sot de les Planes, sot de Penyacans i els cotxes.

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta