Descarga

Distancia

10,95 km

Desnivel positivo

421 m

Dificultad técnica

Moderado

Desnivel negativo

421 m

Altitud máxima

670 m

Trailrank

37

Altitud mínima

290 m

Tipo de ruta

Circular

Tiempo

3 horas 51 minutos

Coordenadas

3000

Fecha de subida

14 de noviembre de 2020

Fecha de realización

noviembre 2020
Sé el primero en aplaudir
Comparte
-
-
670 m
290 m
10,95 km

Vista 135 veces, descargada 6 veces

cerca de Sant Pere de Vilamajor, Catalunya (España)

El nostre punt de sortida serà l’aparcament, situat sota del Centre d'Informació la Mongia, al carrer de l'Església de Sant Pere de Vilamajor, al peu de la Torre Roja. Seguirem durant una estona les indicacions blaves, amb el dibuix d'una espiga que senyalitzen l'itinerari del Camp Gran: anirem darrere l'església girarem a l'esquerra, cap al carrer de les Brugueres, per pujar fins a la cruïlla dels Quatre Camins, seguint les indicacions blaves, anem en direcció al Camp Gran, un cop arribem a can Panxa abandonem les marques blaves i continuem recte en direcció a la serra de Palestrins, el camí fa pujada, després d'unes quantes esses trobarem un camí que trenca a l’esquerra amb una cadena que ignorarem, just aquí som a la zona de can Patirem. (Les vilamajorenques atemorien els seus fills amb portar-los a can Patirem
«Si no t’acabes la sopa, t’enviarem una setmana a can Patirem»)
Deixem la pista principal per agafar una drecera molt agradable, el final de aquesta tornem a prendré la pista principal, quan el camí fa un giravolt pronunciat veurem un camp: és la plana del Forn, seguim pujant per la pista i aviat trobarem als dos costats del camí, el filat que guarda les ovelles i les cabres del Corral d’en Parera i en un no-res veurem les runes de la casa que any enrere, fou el centre neuràlgic de la serra de Palastrins. Seguim per la pista fins una mica més amunt a l’esquerra, trobem una bassa plena d’aigua, tot seguit després del revolt, a mà dreta veurem la font del Corral, actualment no raja, pujant una mica més amunt trobarem una magnifica alzina surera. Ara toca tornar, farem mitja volta per la pista principal, baixarem deixant enrere, un altre cop el Corral i la plana del Forn i quan arribem a la cruïlla girarem a l’esquerra, baixarem avall per la sureda, fins a arribar a can Parera de Canyes, girem a la dreta seguin la pista principal, deixant enrere can Pascual i can Cortina. La pista ens portarà al Collet i allà girarem a la dreta en direcció al Pla, passarem pel costat de can Vidal, passada la casa, girem a la dreta pel camí de can Gras, tot seguit girarem a l’esquerra, per can Ribes i can Llinars. Seguint altre cop les indicacions blaves del principi, en un tres i no res tornarem a ser altre cop al punt de sortida.
Ruinas

Can Patirem

Can_Patirem
Fuente

Font del Corral

Font_del_Corral
Árbol

Surera del Corral

Surera_del_Corral
Ruinas

el Corral

el_Corral

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta