Descarga

Distancia

9,84 km

Desnivel positivo

194 m

Dificultad técnica

Fácil

Desnivel negativo

194 m

Altitud máxima

406 m

Trailrank

32

Altitud mínima

257 m

Tipo de ruta

Circular
  • Foto de 2021-04-11 Sant Antoni - les Brugueres - Sant Pere vilamajor
  • Foto de 2021-04-11 Sant Antoni - les Brugueres - Sant Pere vilamajor
  • Foto de 2021-04-11 Sant Antoni - les Brugueres - Sant Pere vilamajor
  • Foto de 2021-04-11 Sant Antoni - les Brugueres - Sant Pere vilamajor
  • Foto de 2021-04-11 Sant Antoni - les Brugueres - Sant Pere vilamajor
  • Foto de 2021-04-11 Sant Antoni - les Brugueres - Sant Pere vilamajor

Tiempo

2 horas 55 minutos

Coordenadas

2673

Fecha de subida

11 de abril de 2021

Fecha de realización

abril 2021
Sé el primero en aplaudir
Comparte
-
-
406 m
257 m
9,84 km

Vista 46 veces, descargada 2 veces

cerca de Sant Antoni de Vilamajor, Catalunya (España)

Ruta circular. Sortirem des de Sant Antoni de Vilamajor, amb direcció a la sortida del poble en direcció a Cànoves, trobant el trencall de la granja dels Ametllers, tot seguit, la masia de can Clavell, seguim per la pista tot arribant al cementiri de Sant Pere de Vilamajor, continuem tot arribant dalt de la carena dels Quatre Camins. Allà agafarem el camí de cal Follor que ens baixarà al torrent per una passera i anirem a parar a un camí que travessa la granja de can Perera de Brugueres. Passada la granja, la voregem tot seguin a la dreta per el pla de Brugueres, trobem las masies de can Bruguera, cal Gall, can Jeroni i en arribar al encreuament de can Lipet, deixem la pista principal i prenem el camí a l’esquerra seguin les marques de la ruta de Brugueres, passant arran de camps entrem al bosc, fins trobar un corriol a ma dreta, el prenem, comença planer però al cap de poc, baixa decididament fins al torrent de can Volar, continuem arran de torrent aquest s’ajunta amb la riera de Brugueres, pujant una mica fins arribar a la pista, la prenem a la dreta i tot seguit a l’esquerra, travessant un petit torrent arribant a la serra de la Seca, aquí prenem la pista a l’esquerra fins arribar a can Pancha, on prenem la pista a la dreta, trobant l’encreuament de la casa de can Pau Filbà, can Gras de Vall, passant pel costat de can Ribes i can Llinars, direcció al nucli urbà de Sant Pere de Vilamajor, passant per l'avinguda de Sant Elies, fins trobar a l’esquerra per el carrer del Suí i tot seguit a la dreta per el carrer de Sant Marçal, arribant a les escoles de Sant Pere, continuem amb direcció a la l’ermita de Sant Lleïr, arribant al nucli a Sant Antoni de Vilamajor que es al punt de sortida.

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta