-
-
1.653 m
522 m
0
14
29
57,82 km

Vista 9331 veces, descargada 54 veces

cerca de Camprodon, Catalunya (España)

CAT
Hiking and History és una proposta de Turisme Cultural i de Memòria als Pirineus Orientals inspirada en els camins i passos fronterers que van seguir els exiliats jueus durant la Segona Guerra Mundial fugint de l’holocaust nazi cap a Espanya (1940-1945) i els republicans al final de la Guerra Civil Espanyola fugint de les tropes franquistes cap a França (1939). Un homenatge a la història i una forma de descobrir la riquesa del patrimoni cultural que ens ofereix la zona.

ENGLISH
Hiking and History is a Cultural Tourism project in the Eastern Pyrenees inspired by the paths and frontier crossings in the steps of Jewish exiles during the Second World War, fleeing to Spain to escape the Nazi Holocaust (1940-1945), and of the Spanish republicans at the end of their Civil War, crossing to France to escape the Francoist troops (1939). A look back at history and a way of discovering the richness of the cultural heritage the region has to offer.

CASTELLANO
Hiking and History es una propuesta de Turismo Cultural y de Memoria en los Pirineos Orientales inspirada en los caminos y pasos fronterizos que siguieron los exiliados judíos durante la Segunda Guerra Mundial huyendo del holocausto nazi hacia España (1940-1945) y los republicanos al final de la Guerra Civil Española huyendo de las tropas franquistas hacia Francia (1939). Un homenaje a la historia y una forma de descubrir la riqueza del patrimonio cultural que nos ofrece la zona.

Ver más external

2 comentarios

 • Albert Vives Arroyo 19-feb-2019

  Hola bones, la ruta en algun tram és apte per anar a cavall?

 • Foto de barretons

  barretons 21-nov-2020

  CAT
  A la part alta de la Vall de Bolòs (masos de La Tosquera, Pla de les Arques, Mas Blanc, El Talric, El Noassar i Mas d'en Sivilla) hi ha una explotació de braus (toros de lidia). El recorregut Coll de La Creueta - La Tosquera - Mas Blanc (camí públic Camprodon-Beget) travessa la zona de braus i és molt perillós. Tanques i senyalitzacions insuficients.

  ENGLISH
  At the top of Bolòs Valley (La Tosquera, Pla de les Arques, Mas Blanc, El Talric, El Noassar and Mas d'en Sivilla farmhouses) there is a fighting bulls livestock. The path Coll de La Creueta - La Tosquera - Mas Blanc (Camprodon-Beget public path) is very dangerous. Insuficient fencing and signage.

  CASTELLANO
  En la parte alta del Valle de Bolòs (caseríos de La Tosquera, Pla de les Arques, Mas Blanc, El Talric, El Noassar y Mas d'en Sivilla) hay una ganadería de reses bravas (toros de lidia). El recorrido Coll de La Creueta - La Tosquera - Mas Blanc (camino público Camprodon-Beget) atraviesa la zona siendo muy peligroso. Vallado y señalización s insuficientes.

  Vegeu/See/Véase: https://www.purezayemocion.com/noticia/4421/campo-bravo/toros-andres-moreno-los-coquilla-del-pirineo-catalan.html

Si quieres, puedes o esta ruta