Tiempo  4 horas 4 minutos

Coordenadas 1152

Fecha de subida 6 de febrero de 2018

Fecha de realización febrero 2018

-
-
834 m
276 m
0
3,4
6,8
13,52 km

Vista 534 veces, descargada 9 veces

cerca de Crevillente, Valencia (España)

Dette er en lang og variert rute, og en variant av turen:FWG5 som har retur via elveleiet. Foreliggende tur har en annen retur (via den berømte Furua), med fin sti og fin utsikt mot lavlandet. Små stykker med vei, men mest sti. Selve toppen er ikke spesielt pen pg av antenneinstallasjoner, men grei utsikt og fint å ta pause der når det er vindstilt.

Til parkering:
Fra AP-7 ta avkjøring 730 til CV-904 og kjør mot Crevillente inn på N-340. I 2. lyskryss på N-340 (1. lyskryss etter passering av Resturang Las Palmeras på høyre hånd) ta av til venstre inn på Carrer Ports d'Oriola.
I neste lyskryss hold mot venstre og inn på Carrer Cervantes og fortsett frem til trapp og ta til høyre inn på Carrer Eras.
Følg veien i neste venstresving oppover, Carrer Composanto som etter hvert går over i Carrer Reis Catolics.
Sving til høyre i Carrer Lepant (se bilde), deretter til høyre og nedover i Av. de la Libertat.
Ta til venstre i rundkjøring og inn i Carrer Jordi Joan. Kjør over brua og du er i Carrer Molins som fører rett oppover til parkeringen. Du passerer Els Pontets, en murportal på høyre side på vei oppover til en åpen plass på høyre side hvor man parkerer.
Koord parkering: N 38º 16.322' W 0º 49.893'
Ikke sikkert GPS-kart dekker vei hit, så kan være lurt å navigere etter Els Pontets, med koordinater N 38º 15.874' W 0º 49.509' . Derfra er det rett vei videre oppover til parkeringen.

Det er ikke helt greit å finne frem i Crevillente, det er mange enveisgater, og kommer man inn i feil gate på vei oppover, er det en god idé å kjøre ned i byen igjen og spørre etter Kirken eller Muséet, begge gir mulighet for å komme inn på Carrer Major som fører på rett spor oppover via Carrer Verge del Carme og deretter Carrer Molins.

Lykke til og ha en god tur!

Her er en link til info om Fjellgruppens ruter på Wikiloc:

Ver más external

Følg veien nedover på returen
Varm hule
Den "berømte" Furua!
Utgravningssted, gammel by, se beskrivende tekst på det første bilde.
Pr-Cv 109(Crevillente)-Senda Dolza: Ta av til høyre ved retur
Her tas til venstre på vei opp, ved returen fortsetter nedover langs veien.
Her tas til høyre
835 moh.

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta