Tiempo en movimiento  2 horas 53 minutos

Tiempo  3 horas 45 minutos

Coordenadas 1978

Fecha de subida 12 de octubre de 2018

Fecha de realización octubre 2018

-
-
112 m
-12 m
0
2,9
5,7
11,43 km

Vista 214 veces, descargada 8 veces

cerca de Playa de Talamanca, Baleares (España)

CAT/ESP

Ruta que surt des del camp de futbol de Jesús, entre el km. 1,3 i 1,5 s'ha d'anar per damunt una paret (sense problemes), posteriorment es passa per primera vegada per s'antic circuit de motocross, fins arribar al camí que vé de la zona de Cap Martinet. D'aquí fins a s'Estanyol i Cala Espart és es recorregut habitual. Cala Espart s'abandona fent una retallada al camí i anant per pista durant 1,5 kms. fins que s'abandona per un carrerany a mà dreta, després una breu però intensa pujada s'arriba a zona civilitzada, es passa prop d'un parell de cases fins arribar a les immediacions de la pedrera de Ses Planes, fàcilment s'arriba a sa Cova des Regals, a la qual s'hi pot entrar amb facilitat. Després d'un breu tram de carretera es torna a agafar la pista que ens portaria a Cala Espart, que s'abandona pel mateix lloc que abans només que en sentit contrari buscant s'espectacular torrent de s'Estanyol. Quan es surt des torrent es creua es camí de s'Estanyol per tornar al circuit de motocross. El darrer km. és per carretera.

Ruta que no és difícil però que s'ha de fer amb atenció ja que hi ha moltíssimes variants, retallades, etc. Hi ha alguna pujada breu però intensa i alguna baixada que s'ha de fer amb atenció.

Ruta realitzada amb l'Associació Desorientats d'Eivissa.

+++++++++++++++
Ruta que sale desde el campo de fútbol de Jesús, entre el km. 1,3 y 1,5 se debe ir por encima de una pared (sin problemas), posteriormente se pasa por primera vez por el antiguo circuito de motocross, hasta llegar al camino que viene de la zona de Cap Martinet. De aquí hasta S'Estanyol y Cala Espart es el recorrido habitual. Cala Espart se abandona haciendo un recorte en el camino y yendo por pista durante 1,5 kms. hasta que se abandona por un sendero a mano derecha, después de una breve pero intensa subida se llega a zona civilizada, se pasa cerca de un par de casas hasta llegar a las inmediaciones de la cantera de Ses Planes, fácilmente se llega a la Cova des Regals, a la que se puede entrar con facilidad. Después de un breve tramo de carretera se vuelve a coger la pista que nos llevaría a Cala Espart, que se abandona por el mismo lugar que antes sólo que en sentido contrario buscando e espectacular torrente de S'Estanyol. Cuando se sale del torrente se cruza el camino de S'Estanyol para volver al circuito de motocross. El último km. es por carretera.

Ruta que no es difícil pero que debe hacerse con cuidado ya que hay muchísimas variantes, recortes, etc. Hay alguna subida breve pero intensa y alguna bajada que se debe hacer con atención.

Ruta realizada con la Asociación Desorientats d'Eivissa.

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta