-
-
888 m
785 m
0
1,7
3,5
7,0 km

Vista 18 veces, descargada 1 veces

cerca de Höllsteig, Baden-Württemberg (Deutschland)

Höllental is bekend voor zijn watervallen en zijn kloof (Ravenna).

We plannen een wandeling in drie delen. Het eerste deel bestaat uit een klim van zo’n kleine 300 meter in de bossen. Het tweede deel verloopt door velden om tot slot opnieuw tussen de bomen te wandelen naar de waterval van Bisten.

De wandeling start met de klim naar de Ravenna kloof. Dit deel verloopt langs een prachtig wandelpad dat speels de rivier volgt. Achter elke bocht krijgen we zicht op één of andere mooie waterval. Het pad klimt redelijk steil en de natuurrijke omgeving zorgt voor veel afwisseling. Een kloof hebben we eerlijk gezegd niet echt gezien, maar we genieten van het loofbos en de spetterende waterloopjes.

Deel twee van de wandeling is beduidend minder boeiend. Het landschap wordt vlak, loopt via een aantal huizen en langs enkele akkers met koeien op. Er is hier geen sprake meer van afwisseling of mooie landschappen.

We kijken dus al uit naar het laatste deel van de wandeling, maar helaas komen we een wegversperring tegen. We moeten onze wandeling dus vroegtijdig onderbreken en we worden via een verkorte weg terug naar de parking geleid. De waterval van Bisten hebben we dus niet gezien.

Ver más external

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta