-
-
1.080 m
580 m
0
2,7
5,5
10,92 km

Vista 23 veces, descargada 3 veces

cerca de Alfafara, Valencia (España)

  • Foto de Cava de Don Miquel
Destaquen els contraforts i la duresa de la roca que va dificultar la excavació durant el seu estudi. 3 accesos. Abans de l'aparició de la industria frigorífica es comerciava amb neu. Estes son les restes d'aquella industria desapareguda que s'encarregava de recolectar, almacenar i comercialitzar la neu. Va tindre el seu major esplendor desde el segle XVII al segle XIX. Les caves de la Serra de Mariola abastíen poblacions importants de la rodalía com Ontinyent, Xátiva i Gandía, i fins i tot algunes zones de la Ribera.
  • Foto de Cova de Montblanc
Cova de Montblanc
  • Foto de Cova del Bolumini
Al barranc del Cantal de la Vila. Es tracta d'un jaciment d'època neolítica on es poden trobar restes del poblat íber.
  • Foto de La Torreta d'Agres
Torre albarrana de vigilancia fortificada almohade de finals del segle XII. La població d'Agres fou una alquería mussulmana on es va construir un castell. A banda d'esta torre, es va construir un altra coneguda com Torre Alta, que estava situada dins de la mateixa alquería i de la que ja no queden restes. Durant la reconquesta, Agres va sofrir diréctament les consequències del conflicte bèlic que va suposar la rebelió mussulmana capitanetjada per Al-Azraq.
  • Foto de Font de l'Assut
Un assut es una xicoteta presa de reduides dimenssions. Son de poca alçada i es situen transversalment a un riu o un rierol per tal de fer pujar el nivell de l'aigua per desviarla a una sèquia. El topònim ve de l'àrab i significa barrera

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta