-
-
250 m
194 m
0
1,2
2,4
4,72 km

Vista 257 veces, descargada 4 veces

cerca de Bufali, Valencia (España)

El terme municipal de Bufali, flanquejat pels termes municipals d’Albaida i El Palomar, a ponent i a llevant respectivament, presenta multitud d’antics masos agrícoles. Aquestes construccions, majoritàriament del segles XVIII-XIX, estan relacionades amb el cultiu de secà, principalment de la vinya. Actualment, moltes d’elles encara estan en funcionament, i d’altres s’han reconvertit en cavalleries i picador de cavalls.
Vos convidem a fer un passeig assossegat per antics camins històrics, com ara el Camí Reial de Gandia, de l’època de Jaume I, solcat d’antics masos, camps de vinya, oliveres i arbres fruiters. Gaudiu d’una perspectiva diferent de la comarca, presidida pel cim del Benicadell, configurant un paisatge de llomes retallades per barrancs, regats per antigues fonts i naixements.
Si voleu ampliar el vostre passeig, podeu enllaçar amb les diferents rutes que travessen en nostremunicipi: La Ruta de Jaume I a la Vall d’Albaida, la Ruta de Cid, o la Ruta BTT 14. Endavant!

*************************

El término municipal de Bufali, flanqueado por los términos municipales de Albaida y El Palomar, a poniente y a Levante respectivamente, presenta una multitud de antiguas masías agrícolas. Estas construcciones, mayoritariamente de los siglos XVIII-XIX, están relacionadas con el cultivo de secano, principalmente la viña. Actualmente, muchas de ellas aún están en funcionamiento, y otras se han reconvertido en caballerías y picador de Caballos.
Os invitamos a dar un paseo sosegado por antiguos caminos históricos, como el Camino Real de Gandía, de la época de Jaume I, surcado de antiguas masías, campos de vid, olivos y árboles frutales. Disfrutad de una perspectiva diferente de la comarca, presidida por la cima de Benicadell, configurando un paisaje de lomas recortadas por barrancos, regados por antiguas fuentes y nacimientos.
Si queréis ampliar vuestro paseo, podéis enlazar con las diferentes rutas que atraviesan nuestro municipio: La Ruta de Jaume I a la Vall d’Albaida, la Ruta del Cid, o la Ruta BTT 14. ¡Adelante!

+ INFO
Ajuntament de Bufali
Tel: 96 239 03 88
www.bufali.es

Comentarios

    Si quieres, puedes o esta ruta