Isard

Isard

813

Vaig d’excursió des de fa més de cinquanta anys. Vaig fer de monitor i hi vaig dur els fills des del nèixer. Tots tres han acampat abans de caminar i junts hem recorregut el país. Aviat els nois van passar al davant i, seguint-los, hem incorporat talabard i cordes, piolet i grampons, raquetes... Junts hem fet, dos cops, el repte dels cent cims de la FEEC i moltes de les grans rutes circulars del Pirineu (carros, cavalls, senda, torb ...). Ja hem començat a fer caminades amb el primer nèt a la motxilla.

Vaig començar a recollir ressenyes a http://excursionsadojo.blogspot.com com un recurs pels monitors del grup de muntanya on anaven els fills i uso wikiloc per a completar la col.lecció. Tots els itineraris que penjo corresponen a enregistraments sobre el terreny però tots han estat editats per a eliminar ecos del GPS, errors de navegació, marrades...

Els tracks són una referència complementària. No us oblideu mapa, brúixola i informació metereològica. Si no disposeu de formació feu-vos acompanyar d’un guia expert. Seguir un track de muntanya no és el mateix que trobar la casa de la iaia amb el GPS del cotxe.

Jo sempre hi duc a la motxilla aigua, menjar, roba d’abric, guants, lot, recanvi de bateries pel GPS, crema solar, navalla, una corda de 30 m, cintes, mosquetons i un rappelador... i tot, tot, ho he usat algun cop per a salvar algun pas complicat.

Miembro desde abril 2008

Premium Member