ramonmuntane

ramonmuntane

Les meves rutes són fruit de noves descobertes les quals em semblen prou interessants de compartir per tal que altres les gaudeixin.

Absolutament totes elles són originals, ja que les que fem d'altres tracks –que en són la majoria-, elegint sempre les millor descrites i documentades, no les incorporo com a fetes en el meu espai wikiloc.
Considero que si algú ja s'ha treballat bé l'excursió, no cal replicar-la; i en aquest cas acostumo a valorar-la i afegir comentaris que sempre són d'agrair tant per l'autor com per altres que la visualitzen.

En les meves intento descriure acuradament la part important o curiosa, documentant-ho bé –intentant no fer-me pesat- i afegint molts waypoints i bones fotos dels llocs.

Som un grup de l'Anoia que sortim regularment dos cops per setmana, per tal, moltes de les meves rutes són de la comarca que coneixem prou bé i no pas de la multitud de llocs preciosos i més llunyans que la nostra terra ens ofereix.

I per últim, si us ha complagut alguna d'aquestes rutes aquí descrites, serà bo que les puntueu i afegiu un comentari, tant dolent com bo; tots ells enriqueixen el seu contingut i son punt d'avaluació a futurs usuaris caminadors (jo personalment ho valoro sempre en triar-ne).

Salut i bones cames per trescar senderols, camins i cims.

Miembro desde junio 2010

Miembro Premium